Home » Over mij

Over Liefs van Tirza

Tirza Verduin

Oog voor detail en oog voor jullie als koppel
Als oprichtster van Liefs van Tirza is het mijn grootste passie om een onvergetelijke beleving te creëren voor de bruidsparen die voor Liefs van Tirza kiezen. Vanaf het kennismakingsgesprek tot aan het overhandigen van de trouwfilm: It will be an unique experience, a memory that you will never forget.
Filmen op bruiloften is voor mij het mooiste dat er bestaat en er bestaat echt niks mooiers dan de reactie van bruidsparen te zien tijdens de 1e keer kijken van hun persoonlijke trouwfilm.

Romendy

Verhalen die bewegen, herinneringen die blijven
Als toegewijde cinematographer en als filmmaker film en edit ik films voor Liefs van Tirza. Tijdens een bruiloft ben ik als het even kan in de weer met mijn drone om jouw trouwdag nog mooier in beeld te krijgen. Ik hou er van om met mijn passie filmen bezig te zijn en bruiloften editen vind ik te gek.

Stephan

Dromen gevangen in dynamische beelden
Ik vind het fantastisch om jouw bruiloft vast te leggen met mijn camera. Ik ben zoveel mogelijk onzichtbaar aanwezig, maar als er ook maar iets is dan ben ik er meteen bij en leg ik dit tot in detail vast om jouw trouwfilm compleet te maken.

Christepher

Magische momenten, tijdloos vastgelegd
Filmen is mijn allergrootste passie en jullie bruiloft vastleggen is mijn droom.
Samen met het team van Liefs van Tirza creëer ik daarnaast de mooiste behind the scenes content voor de social media kanalen van Liefs van Tirza. Ik vlieg daarnaast ook graag met mijn drones om jouw trouwfilm een extra dimensie te geven.
Naast builoften ook andere video's

YouTube kanaal van Liefs van Tirza

Heb je het YouTube kanaal van mij al gezien? Daar vindt je nog veel meer van mijn werk, waaronder Bruiloften, bedrijfvideo's, promotievideo's, uitvaartvideo, Aftermovies en voorlichtingsfilms.
videograaf voor bruiloft

Home

Begin bij het hart van onze site: de 'Liefs van Tirza' Home pagina.
Lees meer
protfolio bruiloft op film

Portfolio

Ontdek de magie van bruiloftsvideografie in Tirza's uitgelichte portfolio.
Lees meer
werkwijze bruiloft filmen

Werkwijze

Benieuwd naar onze aanpak? Ontdek de werkwijze van 'Liefs van Tirza' voor unieke bruiloftsvideo's.
Lees meer
© Liefs van Tirza | website door Click Active Internet en Media