Home » Ervaringen

Ervaringen

Hoe hebben de bruidskoppels onze aanwezigheid ervaren.

Folkert en Meredith

4.9

Enthousiasme, kwaliteit en energie

Wij wilden je graag bedanken voor jouw aanwezigheid op onze bruiloft. Je enthousiasme en energie heeft een ontzettend positieve bijdrage gehad op de bruiloft. Jouw coördinatie in bepaalde shots die je nodig had. Je oprechte blijdschap wanneer je een mooie lichtval had. Meredith en ik hebben elkaar meerdere malen aangekeken zo van 'wat gebeurt hier' maar met niks dan bewondering. We zijn nu al heel erg blij dat we jou hebben gevraagd om de video te maken.
De video die we opgeleverd kregen overtrof alle verwachtingen. Tirza is ontzettend goed in het vastleggen van de sfeer tijdens een gebeurtenis. Dit heeft ze perfect laten terugkomen in de video. De dag was geweldig en iedere keer als we de video kijken zijn we weer even terug in dat moment.

Jolieke en Bart

4.9

Vriendelijk en op de achtergrond

We waren erg blij met onze videograaf op onze grote dag. Tirza is heel vriendelijk en was op de achtergrond aanwezig en zorgde dat ze belangrijke momenten op beeld vastlegde. Het is een mooie film geworden die we nog elke keer met veel plezier terugkijken!

Demi en Ronald

5

Ongelofelijk mooi vastgelegd

Lieve Tirza, wat een topper ben jij! Via via leerde we jou kennen en na 1x facetimen besloten we met jou/jullie onze bruiloft te willen vieren in het prachtige Italië. Je reisde helemaal af naar onze locatie speciaal voor ons en op de avond voor de bruiloft zagen we je voor het eerst en voor ons gevoel was die klik er gelijk jij besloot heel het weekend op de locatie bij ons te blijven voor de beste shots.. Dit was echt de beste keuze ooit jij behoorde niet tot de Crew maar tot 1 van onze gasten met weliswaar je camera haha! Maar zo hebben wij het vanaf het eerste moment gevoeld. En dan de heerlijke geheimzinnige jij die ons alleen naar een locatie stuurt en dan een super verassing heeft je bent z’n topper! De beelden /video zijn zo geweldig! Ik kan het iedereen aanraden en stiekem hoop ik dat er nog zoveel mensen gaan volgen die gaan trouwen zodat we stiekem nog geen afscheid hoeven te nemen. Bedankt voor alles! Je bent echt een topper als mens maar vooral ook echt in je werk.

De beelden zijn zo ongelofelijk mooi vast gelegd je was er op de juiste momenten. Blijft vrolijk kalm en leverde super snel een geweldige film af! Bedankt!

Aimee en Marijn

4.8

Super lieve en enthousiaste vrouw

Tirza heeft gefilmd op onze bruiloft. Wij vonden het heel fijn om haar erbij te hebben, een super lieve en enthousiaste vrouw! De beelden die ze gemaakt heeft zijn prachtig en we zijn heel erg blij met de trouwfilm! Zeker een aanrader!

Samantha en Tom

5

Echt een prachtige film

Wij zijn 18 mei getrouwd en Tirza heeft onze mooie dag gefilmd. Binnen 3 weken kregen wij bericht dat de film klaar was en wij die konden ophalen. We kregen een ontzettende leuke, onverwachtse verassing en daarnaast echt een prachtige film! Wij hebben hem die avond wel 4x bekeken en bekijken hem nu nog steeds regelmatig. Tirza is niet alleen erg goed in het filmen, maar ook echt een hele enthousiaste vrouw waar je ontzettend blij van word! Wij raden Tirza daarom ook echt bij iedereen aan die hun mooiste dag van hun leven wil laten vastleggen op film.

Caitlin en Daniël

4.8

Goede ideeën, behulpzaam en empatisch

Op 20 mei 2022 zijn wij getrouwd. Allereerst hebben wij een kennismakingsgesprek gehad en dat voelde direct heel fijn aan. De grote dag was aangebroken en Tirza kwam deze dag als videograaf. Ze is heel lief en empatisch. Een videograaf als Tirza wil je absoluut om je heen tijdens jullie bruiloft. Zij stelt je direct op je gemak en zorgt ervoor dat je stralend op de video verschijnt. Tirza is behulpzaam en kwam met hele leuke en goede ideeën om onze trouwvideo perfect te maken. Toen de trouwvideo geleverd werd was zij ook erg betrokken. Wij hebben het heel erg fijn gehad met Tirza en raden haar aan iedereen aan. Wij kennen geen betere videograaf als Tirza! Onze trouwvideo is prachtig en elke keer als wij de video bekijken krijgen wij tranen in onze ogen.

Yuri en Marlies

5

Tirza is spontaan en vrolijk

Vanaf het begin was het contact met Tirza erg leuk. Tirza is een spontaan en vrolijk persoon en heeft onze speciale dag heel erg mooi vast gelegd. Wij zijn ontzettend blij met onze bruiloft film en raden het iedereen aan. Bewegend beeld zegt zoveel meer dan foto’s. Lieve Tirza, bedankt!

Nicole en Komang

4.9

De same-day-edit video was spectaculair

Wat is onze trouwdag fantastisch in beeld gebracht door Tirza en Romendy. Wij hadden gekozen voor een "same-day-edit-video" die we 's avonds als start van het feest lieten afspelen aan onze gasten. Zo hebben de avondgasten ook het gevoel er toch een beetje op de dag bij te zijn geweest. En wat was dit goed gelukt, zulke goede kwaliteit en onze prachtige momenten samen met familie en vrienden zo goed vastgelegd. Echt WAUW!

Ook de service die Tirza met haar team biedt is buitengewoon excellent. Helaas zijn onze trouwfoto's verloren gegaan door een gecrashte harde schijf van onze fotograaf. De fotograaf had geen back-up gemaakt. Toen wij dit verhaal aan Tirza vertelde, is zij samen met haar team voor ons aan de slag gegaan om de pijn te verzachten. En wat waren wij dan ook enorm verrast toen we zagen en hoorden dat onze video 2x zo lang is geworden als normaal. Zonder hierom te hoeven vragen en zonder te hoeven bijbetalen heeft "Liefs van Tirza" dit voor ons gedaan. Wij zijn jullie zo dankbaar!!! En wat is de film waanzinnig geworden! Dank je wel! Liefs van Komang & Nicole
over liefs van tirza wedding film

Over ons

Ontdek meer over de passie en het creatieve pad van Liefs van Tirza op onze 'Over ons' pagina.
Lees meer
protfolio bruiloft op film

Portfolio

Ontdek de magie van bruiloftsvideografie in Tirza's uitgelichte portfolio.
Lees meer
werkwijze bruiloft filmen

Werkwijze

Benieuwd naar onze aanpak? Ontdek de werkwijze van 'Liefs van Tirza' voor unieke bruiloftsvideo's.
Lees meer
© Liefs van Tirza | website door Click Active Internet en Media